image

 

Het Geel Swert Hart van … BCVG-lid Cindy Snelders

In deze editie van ‘Het Geel Swert Hart van …’ spreken wij met Cindy Snelders. Sinds 2012 bezoekt Cindy de businessclub van Vitesse als advocaat van Dirkzwager Advocaten & Notarissen (inmiddels Dirkzwager legal & tax). Dirkzwager was destijds al lid van de businessclub. Naast dat Cindy lid is van de Business Club Vitesse-GelreDome, neemt zij ook deel in het bestuur van de BCVG en zet zij zich actief in voor de Vitesse Jong Business Club (VJBC).

Als 16-jarige tiener ging Cindy al met regelmaat mee naar de wedstrijden van Vitesse. Samen met haar vriend (nu haar man), eveneens fanatiek Vitesse-supporter, genoten zij van de sfeer op de Theo Bos-tribune. Nu deelt Cindy haar fanatisme voor Vitesse ook onder haar collega’s. Nieuwsbrieven vanuit Vitesse met relevante onderwerpen worden direct doorgestuurd naar alle 299 collega’s binnen Dirkzwager.

‘’ Je mag groots denken, maar je moet je niet te groot gaan voelen.’’

Het denken buiten de stadsgrenzen, maar ook zeker de landsgrenzen ziet Cindy als een overeenkomst tussen Dirkzwager en Vitesse. ‘’Vitesse is opzoek naar sponsoring en wil ook graag mee doen om het Europese voetbal. Met Dirkzwager willen wij ook graag internationale cliënten aan ons binden.’’ Aldus Cindy. Groot en internationaal denken is volgens Cindy erg goed. ‘’Alleen moeten ‘we’, zowel Vitesse als Dirkzwager, niet onderschatten hoe afhankelijk wij zijn van de regio.’’

‘’Het is belangrijke dat er nieuwe, jonge en frisse ondernemers bij de Vitesse Jong Business Club komen.’’

Als bestuurslid van de BCVG zet Cindy, net als eerder voorbijkomend BCVG-lid Edwin Vonk, zich actief in voor de VJBC. ‘’Ik vind het belangrijk dat je blijft vernieuwen en verjongen. Het is voor jonge ondernemers een mooi netwerk waar ze op een laagdrempelige manier kennis mee kunnen maken.’’ Vitesse kan volgens Cindy meer naar buiten brengen dat dit mooie initiatief, de VJBC, er is. Daarbij kunnen BCVG-leden helpen door jongeren al tijdig te introduceren aan dit netwerk.

 ‘’Ik ben een groot voorstander van support your locals.’’

Cindy is een geboren en getogen Arnhemse, waardoor zij echt voelt dat ze een Geel Swert Hart heeft. ‘’Ik vind het mooi als je in een stad bent opgegroeid, je die stad ook een warm hart toedraagt. Wat ook betekent dat je de clubs, de verenigingen, de ondernemers en de cultuur een warm hart toedraagt. Daarmee ben ik een groot voorstanden van support your locals.’’ Aldus Cindy.

ZAKELIJKE RELATIES

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de Business Club Vitesse-GelreDome en wat Vitesse voor u kan betekenen?  KLIK HIER voor meer informatie.

T: 026-8807111
E: bcvg@vitesse.nl