image

Het Geel Swert Hart van ... BCVG-lid Hans Polman

 

In deze editie van ‘Het Geel Swert Hart van …’ spreken wij met Hans Polman. Sinds de oprichting van GelreDome in 1998 is Hans met zijn bedrijf Polman Opticiens al verbonden aan de Business club Vitesse-GelreDome. Dat betekent dat Hans dit seizoen al twintig jaar aangesloten is bij de BCVG. In die twintig jaar is Polman Opticiens met Vitesse mee gegroeid. Wij spraken Hans over zijn Geel Swert Hart, de verbinding met Vitesse én over het landkampioenschap van Polman Opticiens in 2016.

‘’Wij hebben vier winkels rondom de opening Arnhem.’’ Aldus Hans. De directe verbintenis met Vitesse zorgt voor veel bekendheid van de Polman Opticiens winkels. ‘’Echter moet je zelf hard meewerken aan die bekendheid, anders komt er weinig beweging in.’’ In de winkels van Polman Opticiens verkopen ze brillen en contactlezen, maar vindt u vooral oogspecialisten die u graag van een passend advies voorzien.

Landskampioenschap 2016
Voor Hans betekent zijn Geel Swert Hart de verbondenheid met Vitesse en het voetbal. ‘’De groei die Polman Opticiens de laatste jaren door heeft gemaakt zie ik als een overeenkomst tussen de Arnhemse club en mijn bedrijf. Zo ambitieus als de eigenaar van Vitesse is, zo ambitieus is onze eigenaar ook. In 2016 is Polman Opticiens uitgeroepen tot Beste Opticien van Nederland. ‘’Dat is voor ons de hoogst haalbare prijs die er te winnen is. Het is een enorme uitdaging om dat niveau ook vast te houden.’’


Kinderbrillenclub en de Vitesse Kids Club
Sinds dit seizoen is Polman Opticiens ook nog op een andere wijze zichtbaar binnen Vitesse, namelijk voor de Vitesse Kids Club. ‘’Binnen Polman Opticiens hebben wij onze eigen Kinderbrillenclub. Een club speciaal voor kinderen die een bril of lenze dragen. Tegenwoordig is het hip en stoer om als kind een bril te dragen, vroeger was dat anders.’’ Met de Kinderbrillenclub en de Vitesse Kids Club heeft Polman Opticiens ook op dat gebied een verbintenis met Vitesse. Leden van de Vitesse Kids Club zijn meer dan welkom op de kinderbrillenclubdagen van Polman Opticiens.

 

 

ZAKELIJKE RELATIES

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de Business Club Vitesse-GelreDome en wat Vitesse voor u kan betekenen?  Klik hier  voor meer informatie.

T: 026-8807111
E: bcvg@vitesse.nl